Prutsie

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-04-2002

Stoofpotje met verschillende groenten

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2-3 paprika's, 3-4 tomaten, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, paar champignons, 1 tartaartje of 100 gr. rundergehakt, 1/2 spaans pepertje
2 plakken volkorenbrood of 1/2 bruin stokbrood of stuk Turks brood
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snijplank, mes, houten spatel, hapjespan

Voorbereiding

alle groenten snijden, knoflook heel klein, de rest groter.

Bereidingswijze

Een eetlepel olijfolie verhitten, en de knoflook en ui fruiten.
Daarna het gehakt of de tartaar rul bakken.
De tomaten toevoegen, en kort daarna de paprika en het pepertje.
Dit plusminus 20 minuten zachtjes laten stoven, en dan de champignons toevoegen.
Nog een minuutje of vijf laten stoven.

Serveertip

Lekker met grof bruin of met Turks brood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten