Broccoliquiche van eetbeestje
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
Glutenvrij
Ingrediënten
Deeg:225 gram glutenvrij meel
15 gram rijstemeel
110 gram margarine
4 el koud water
Vulling:
300 gram broccoli
150 gram geraspte kaas
3 eieren
zout en peper
Benodigdheden
OvenBakblik
Voorbereiding
Beboter een springvorm en bestrooi met meel
Was en snij de broccoli in kleine stukjes
Verwarm de oven voor op 200 graden
Bereidingswijze
Doe meel,rijstemeel en boter in een kom
Doe de margarine erbij en het water
Kneed het tot een samenhangende bal
Bekleed de spingvorm met het deeg
Leg daar de broccoli roosjes,bestooi met een klein laagje kaas
Klop de eieren los met zout en peper
Giet het eimengsel over de broccoli,en strooi de rest van de geraspte kaas erover
Plaat de springvorm op een rooster midden in de oven en bak de quiche in 40 minuten goudbruin en gaar
Laat hem iets afkoelen en snij de quiche in puntjes
Serveertip
Serveer de puntjes warm of op kamertemperatuur