1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Fruitsalade
  5. Fruitsalade

Fruitsalade

Door: llheks

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-04-2002

Ingrediënten


Goede fruitcombinatie:
Sinaasappel, grapefruit en appel
Sinaasappel, banaan en peer
Sinaasappel, kiwi en appel
Sinaasappel, ananas en kiwi
Banaan, mandarijntjes en appel
Aardbeien, rode bessen en frambozen
Aardbeien en kiwi
Mango, sinaasappel, kiwi en appel
Meloen en aardbeien



(4 pers.) van "moesje2"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle soorten vers fruit kun je gebruiken, eventueel gecombineerd met
vruchten uit blik of pot.
Schil banaan, appel, peer en kiwi schillen vlak voor je de fruitsalade gaat
eten, besprenkel dit fruit meteen met citroensap (citroensap werkt als
antioxidant: zo verkleurt het minder snel en het maakt de smaak frisser).
Het sap uit het blikje/potje en het sap wat vrijkomt bij het snijden van
het fruit kan ook door de salade.
Een beetje suiker, honing, limonadesiroop of vruchtensaus uit een flesje
erdoor smaakt lekker.

Serveertip

Tips:
1 Yoghurt of vla met fruit smaakt altijd goed.
2 Feestelijk maak je de fruitsalade wanneer je er een scheutje likeur en een
toef slankroom bij doet.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top