Sinaasappeldessert.

  • Nagerecht
  • 10-20 min.

Nagerecht voor 4 personen Van:
"Nynke"

Deel dit recept

Ingrediënten
4 grote pitloze sinaasappelen
Suiker
boter
slagroom
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil voorzichtig de sinaasappelen en verwijder zoveel
mogelijk de witte velletjes. Verdeel de sinaasappelen in stukken van telkens
2 of 3 partjes en rangschik deze in een ondiepe ovenschaal. Strooi er suiker
over en leg er met ruime hand klontjes boter op en tussen. Zet de schotel -
10 minuten in een hete oven. U kunt dit gerecht zowel warm als koud
opdienen. het lekkerste is het warm te serveren.

Serveertip

Tip:
Dit gerecht kunt u ook van tevoren bereiden en voor het diner opwarmen. Geef
er ongeklopte, enigszins gezoete slagroom bij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

llheks avatar
llheks

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten