Gebakken Tomaten met Knoflook en Salie

  • Italiaans, Bijgerecht
  • 20-30 min.

Lekker bijgerechtje voor tong of schol

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 vleestomaten
grof zeezout
versgemalen peper
gedroogde salie
2 eetl. olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven, ovenschaal

Voorbereiding

Halveer de tomaten en schik ze in de ovenschaal. Strooi er zeezout en peper over en 2 uitgeperste teentjes knoflook en de salieblaadjes. Druppel er de olijfolie overheen. Verwarm de oven voor op 200'C en zet ze in het midden ong. 20 min. Of grill ze ong. 4 min.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hanzwiers54 avatar
hanzwiers54

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten