1. Home
  2. Recepten
  3. IJstaart

IJstaart

Door: ilseboeckx

  •  , Banket
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 26-04-2002

Ingrediënten


Ingredienten voor het biscuit :
3 eieren
90 g suiker
90 g bloem

ingredienten voor de ijscreme :
5 eierdooiers
200 g bloemsuiker
3/4 l room
100 g griessuiker



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Biscuit : eieren en suiker mixen met kloppers. De bloem erbij lepelen. In 2 beboterde en bebloemde bakvormen gieten. 30 min. bakken op 170 graden.

ijscreme : dooiers kloppen met bloemsuiker. Room kloppen met suiker. Dit laatste lepel per lepel bij het eiermengsel doen.

Neem een springvorm. Onderaan de eerste helft biscuit leggen.
De ijscreme er over gieten.
2 uur in diepvries.
Bedekken met tweede helft biscuit.
4 uur in diepvries.
Uit de springvorm halen en versieren met slagroom en fruit.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ilseboeckx
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top