Roti-Vulling

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Vulling behorende bij recept Roti's

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Zie gerecht Roti's
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit in een beetje olie een fijngesneden ui, 3 tenen fijngesneden knoflook en 1 in stukjes gesneden tomaat. Voeg hier 1 eetlepel massala en 1 eetlepel djinten toe. Even meefruiten en omscheppen. Voeg nu de gewassen en in kleine stukjes gesneden kousenband en de in stukken gesneden overige 8 aardappels aan toe. Paar kopjes water erbij, even op hoog vuur omscheppen, daarna zachtjes laten sudderen en gaar worden. Eventueel nog zout en peper toevoegen. De kip maak je op dezelfde manier klaar, dus uien, knoflook, tomaat bakken, massala en djinten toevoegen, kip erbij, een klein beetje water (geen kopjes) toevoegen en gaar laten worden. Kies je voor eieren: eieren hard koken, pellen, frituren in een beetje olie en toevoegen aan het kousenband-aardappelmengsel.

Serveertip

Als vulling voor roti eventueel met een frisse salade.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianner avatar
marianner

Doorsturen

Home Recepten