1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Koekjes
  5. Pindakaaskoekjes
  6. Pindakaaskoekjes

Pindakaaskoekjes

  •  , Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-04-2002

Ingrediënten 10 personen


2? eetlepel pindakaas, 100 gram boter of margarine, 125 gram suiker, 1 losgeklopt ei, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 5 eetlepels gemalen kokos, 5 eetlepels cruesli, 5 eetlepels fijngehakte pinda?s, 3 eetlepels melk


Verder heb je nodig


Bakplaat bekleed met bakpapier


Smullen voor pindakaasliefhebbers

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 180?C.

Bereidingswijze

Klop de boter en de suiker romig. Roer de pindakaas en het geklopte ei erdoor. Nu het meel, kokos, cruesli en de pindakaas met elkaar mengen en aan botermengsel toevoegen. Melk erdoor roeren. Van het mengsel balletjes draaien en op een bakplaat leggen. druk de balletjes (een beetje) plat. Koekjes in het midden van de oven in ? 20 min. bruin bakken.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cookie_1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cookie_1
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top