Varkensgebraad op de wijze van vendee

  • Frans, Bijgerecht
  • 60-120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1.200 gram varkensfilet, 1 kilo goudrenetten, 50 gram boter, 1 eetlepel azijn, 2 glazen bouillon, peper en zout.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smeer boter op het gebraad en leg het in een vuurvaste schotel met azijn, bouillon, zout ne peper. In matige oven op 175 graden braden, af en toe gebraad keren en begieten. Appels schillen en vierendelen, Klokhuis verwijderen. Zachtjes stoven met een half glas water. Tot puree pletten. bij het opdienen, het vlees in sneden op de appelpuree leggen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jpjvdberg avatar
jpjvdberg

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten