1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. pilaf

pilaf

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-04-2002

Ingrediënten 1 personen


100g. kipfilet, 10g. boter, 100g uien, half teentje knoflook, 1 perzik op sap sap, 1 el ketjapsaus-zoet, half blikje tomatenpuree, mespunt sambal.



Een slanke pilaf van ca. 425 cal. (= 17 punten).

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De in dobbelsteentjes gesneden kipfilet bakken in de boter of margarine tot ze lichtbruin van kleur zijn, dan de uien en knoflook erbij bakken, afblussen met het sap van de perzik, ketjap, tomatenpuree, sambal en klein gesneden perzik toevoegen en ongeveer 10 min. laten sudderen.

Serveertip

Lekker met rijst ( 4 el witte rijst = 4 punten = 100 cal./ 4 el zilvervliesrijst = 2 punten = 50 cal. )



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joska64


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joska64
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top