Zalmtaartjes met Kruidige Huttenkase

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 22-04-2002




Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 bakje Huttenkase

3 lente-uitjes

8 takjes dille

500 gr zalmsnippers

2 eetl fijngehakte peterselie

2 eetl fijngehakte bieslook

1 eetl fijngehakte dille

zout en versgemalen peper

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat de Huttenkase in een zeef uitlekken. Verwijder de wortels en lelijke groene uiteinden van de lente-bosuitjes. Snijd de uitjes in dunne ringetjes. Houd 1 eetl ringetjes apart. Hak de zalmsnippers in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Roer de fijngehakte kruiden door de Huttenkase . Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Roer de uiringetjes door de zalmstukjes. Maak er kleine balletjes van en druk ze plat.
Schep eerst de Huttenkase in een schelp, op een bordje of een schaal.
Leg daar een zalmtartaartje bovenop. Strooi op elk tartaartje wat uiringetjes en garneer met een takje dille.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten