1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. kippenragout met dille

kippenragout met dille

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-04-2002

Ingrediënten 4 personen


500g kipreepjes, 1 gehakte ui, 125g champignons, 1 el boter, 1 dl kippenbouillon (tablet), peper, 1 doosje Maggi Room-Tuinkruiden Saus, 2 el creme fraiche, 1 el dillegroen.



Voor iedeen die de Allerhande van AH niet leest.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in een hapjespan, voeg de kip, gehakte ui en in plakjes gesneden champignons toe en roerbak op halfhoog vuur 5 min.
Schenk de bouillon erbij en laat nog 5 min. garen met het deksel op de pan.
Bereid ondertussen het zakje Maggi Room-Tuinkruiden Saus zoals aangegeven, MAAR vervang de boter door creme fraiche.
Roer de saus en het fijngesneden dillegroen door het vlees.

Serveertip

Lekker met wilde en witte rijst en een frisse salade.

Bron

Allerhande (AH)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joska64


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joska64
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top