aardappelspiesjes van de grill

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
ca. 250 gr. kleine, geschrapte krieltjes,
zout, 1 ui, 1 groene paprika, 12 kleine champignons, 1 blikje borrelworstjes, olie,
satestokjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de krieltjes ca. 10 minuten in water met wat zout en laat ze op een vergiet uitdampen. Snijd de gepelde ui en de schoongemaakte paprika in stukken. Maak de champignons schoon en laat de worstjes uitlekken.
Prik afwisselend aardappeltjes, stukjes ui, paprika en borrelworstjes aan satestokjes. Bestrijk de spiesjes voor en tijdens het grilleren. Ingredienten regelmatig met olie bestrijken en bak ze in ca. 10 minuten op een voorverwarmde grill bruin.
Keer de spiesjes wel regelmatig.

Serveertip

Serveer er eventueel (hot) ketchup bij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marjorana avatar
marjorana

Doorsturen

Home Recepten