1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. eiersalade

eiersalade

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-04-2002

Ingrediënten 4 personen


7 eieren hardgekookt ( 10 minuten ).
4 tomaten ontveld, vruchtvlees in blokjes.
1 grote rode paprika en 1 kleine groene paprika, vruchtvlees in blokjes.

voor de dressing;
3 theel (kruiden)azijn, zout, witte peper uit de molen, 4 eetl. olijfolie.

voorst; 1 kropsla, bladeren in kleien stukjes gescheurd.
150 gram gepelde garnalen of 150 gram krabvlees in stukjes.
1 eetl. fijngesneden bieslook.



Montignac fase 1 en 2

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel en snij de eieren in kleine stukjes.
schep in een grote kom eieren, tomaten en de paprika luchtig door elkaar.
maak de dressing door eerst azijn te vermengen met zout en peper.
blijf zolang roeren tot het zout is opgelost.
klop pas daarna de olie er door.
schenk de dressing over de inhoud van de kom en schep alles enkele malen luchtig om.

Serveertip

Bedek de spiegel van de borden met slablaadjes.
schep de salade er in het midden op.
verdeel de garnalen of krab over de salades en strooi er bieslook over.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smurfze


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smurfze
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top