1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. kip met sperziebonen

kip met sperziebonen

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-04-2002

Ingrediënten 2 personen


250 gram kipfilet.
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
125ml groentebouillion
150 gram panklare sperziebonen
5 bosuitjes



Montignac, fase 1 en 2. vetmaaltijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kipfilet in blokjes.
pel en snipper de ui.
pel en pers de knoflook uit.

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een hapjespn en bak de knoflook, ui en de kip in ca. 6 minuten bruin.
schenk de bouillon erbij en voeg de sperziebonen toe.
laat het gerecht ca. 15 minuten zachtjes afgedekt stoven tot de groenten en kip gaar zijn.
was de bosuitjes in schuine stukjes en voeg ze de laatste 5 minuten toe.

Serveertip

Serveer het met een droge afrikaanse witte wijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smurfze


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smurfze
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top