Vlaardinger haringhap

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 20-04-2002

In Vlaardingen gingen mijn vader en ik altijd de nieuwe haring halen: de beste van Nederland, volgens ons dan ;-) Dit Vlaardinger haringhapje is een altijd een succes bij de borrel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Mosterd, knoflook, honing, roggebrood, haring
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng twee eetlepels mosterd met drie el honing en verse knoflook. Smeer deze pasta op roggebrood en doe er de haring op.

Laatste reacties

pieke_a avatar
pieke_a 28-05-2003

Ik neem het recept mee en ga het dit weekend uitproberen Marida

anita4 avatar
anita4 25-05-2003

zo, dat haringkie gaan we even fijn weghappen! ik neem het mee. groetjes van anita

tonnymilani avatar
tonnymilani 21-05-2003

Heb je recept meegenomen, lijkt me heerlijk bedankt.

pg avatar
pg 21-05-2003

Echt 'n zalig manier om haring te eten. Ik heb het op vers turks brood gegeten maar volgens mij is het ook heerlijk als borrelhapje.

pg avatar
pg 21-05-2003

Ga vandaag gelijk haring halen. Mijn reactie komt zo snel mogelijk. Groetjes Petra

vissersvrouw avatar
vissersvrouw 19-05-2003

Hoi, Heb je recept meegenomen. Groetjes, Renee

1theelepel avatar
1theelepel 30-05-2002

hello, ik kom uit Vld. ben ook gek op haring haal je ze op de haven? lekker he ennuh rotterdam is oke Greetz marja

jurgina avatar
jurgina 21-04-2002

Hoi, ik heb dit meegenomen!! Ik ben gek op alle ingredienten uit dit recept. Moet wel een topper zijn! Liefs, Ineke.....also known as Molleboontje!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten