1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Broccoli-zalmtaart

Broccoli-zalmtaart

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-04-2002

Ingrediënten 4 personen


400 g broccoli in kleine roosjes
zout
400 g zalm (uit blik)
5 plakjes bladerdeeg
3 eieren
4 eetlepels slagroom
peper


Verder heb je nodig


Lage taartvorm of quiche vorm


Heerlijke hartige taart, lekker met een frisse salade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwam de oven voor op 225 C.
Blancheer de broccoli ca 3 min. in ruim kokend water met zout, spoel af met koud water en laat hem uitlekken. Laat de zalm uitlekken, verwijder de velletjes en de graatjes en verdeel het visvlees in stukjes en schep het in een schaal door de broccoli.

Bereidingswijze

Klop de eieren met de slagroom en peper en zout los. Vet de vorm in en bekleed hem met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Schep het broccoli-zalmmengsel in de vorm en schenk het eiermengsel erover. Bak de taart in ca 25 min. gaar.

Serveertip

Serveer met een frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dorob


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dorob
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top