1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Aardbeientiramisu

Aardbeientiramisu

  • , Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-04-2002

Ingrediënten 4 personen


250 gram aardbeien, 100 gram Griekse yoghurt, 250 gram mascarpone, 100 gram lange vingers, 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten, 8 eetlepels Italiaanse citroenlikeur (Limoncino), 4 eetlepels poedersuiker.


Verder heb je nodig


Zeef


Zoet nagerecht met zomerfruit

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd 200 gram aardbeien in plakjes, leg deze op een bord en bestrooi ze met de poedersuiker en 2 eetlepels van de likeur. Laat ze zo 10 min. staan. Zeef de aardbeien en vang het vocht op. Meng het vocht met de yoghurt en mascarpone. Leg wat aardbeiplakjes op een bordje en bedek ze met wat van het mascarponemengsel. Besprenkel 2 lange vingers ruim met de likeur en leg ze op de aardbeien. Bedek ze met wat van het mascarponemengsel en leg hier nog wat plakjes aardbei op. Dek af met het mascarponemengsel, een aardbei en wat pijnboompitjes. Maak zo nog 3 "taartjes".

Serveertip

Smullen maar!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cookie_1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cookie_1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top