aspergesneetje met oesterzwammen

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.

Een lunch of brunch gerecht van formaat!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 sjalot
2 boterhammen, witte
8 asperges
75 gr. oesterzwam
1 klontje boter
1 el. basilicum, verse, fijngehakte
1 el. kaas, Parmezaanse
Peper
Zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De asperges beetgaar koken volgens het basisrecept. De sjalotjes snipperen. De oesterzwammen schoon borstelen en in reepjes snijden.

De sjalot in de hete boter glazig laten worden. Oesterzwam toevoegen en bakken tot al het vocht verdampt is. De asperges in stukken snijden en toevoegen. Op smaak brengen met peper, zout en basilicum. Het brood roosteren en het aspergemengsel hierop scheppen. Met kaas bestrooien en direct serveren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

aspergekokertje avatar
aspergekokertje

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten