1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Chinese keuken
  5. foe yong hai ala mijn tante

foe yong hai ala mijn tante

  • Chinees, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-04-2002

Ingrediënten 2 personen


6 eieren,5 eetlp ketchup,4 eetlp suiker en azijn,scheutje ketjap, 1 1/2 eetlp maizena,2 dl water


Verder heb je nodig


Een eetlepel en een garde


Gewoon lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Van de eieren een omelet bakken daarna het water,de suiker,azijn ketchup en ketjap aan de kook brengen en dan al roerende de maizena toevoegen(maizena eerst even vermengen met water dit voorkomt klontjes),goed blijven roeren tot het een mooie glade saus is geworden.
het omelet in stukkjes snijden en door de saus doen.

Bereidingswijze

Bakken en koken

Serveertip

Lekker bij een groot bord nasi



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelina23


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelina23
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top