Thaise Viscurry

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Thaise Viscurry

    Thaise Viscurry

    Thaise Viscurry

  • Thaise Viscurry

    Thaise Viscurry

    Thaise Viscurry

  • Thaise Viscurry

    Thaise Viscurry

    Thaise Viscurry

  • Thaise Viscurry

    Thaise Viscurry

    Thaise Viscurry

Makkelijk zacht-romig currygerecht, met een pittige ondertoon.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400 ml. kokosmelk, 1.5 eetlepel thaise groene currypasta, 2 teentjes knoflook, 1 el. limoensap, 1 el. thaise vissaus (nam pla), snufje zout, 1 tl. suiker, 500 gram stevige witte vis, 2 tomaten in blokjes, 1 bosje lenteuitjes in ringetjes, 150 gram champignons in plakjes, olijfolie.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 690,61 kcal
Koolhydraten 12,56 g
Eiwitten 55,00 g
Vetten 46,30 g
Benodigdheden
Wok of pan.

Bereidingswijze

Verwarm wat olijfolie in de pan en bak hierin de groenten en de geperste knoflook eventjes aan. Voeg de kokosmelk en de currypasta toe en breng dit zachtjes aan de kook. Snijd de vis in stukjes en voeg deze toe. Breng op smaak met limoensap, zout, Thaise vissaus en suiker. Laat alles circa 10 minuten zachtjes doorkoken, tot de vis gaar is.

Serveertip

Heerlijk met witte (pandan)rijst en thaise zoetzure komkommer (zie recept van studentculinair, die favoriet staat op mijn pagina).

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

myrasimone avatar
myrasimone

Doorsturen

Home Recepten