1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Groene groenten
  5. Thaise Viscurry

Thaise Viscurry

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-04-2002

Ingrediënten 2 personen


400 ml. kokosmelk, 1.5 eetlepel thaise groene currypasta, 2 teentjes knoflook, 1 el. limoensap, 1 el. thaise vissaus (nam pla), snufje zout, 1 tl. suiker, 500 gram stevige witte vis, 2 tomaten in blokjes, 1 bosje lenteuitjes in ringetjes, 150 gram champignons in plakjes, olijfolie.


Verder heb je nodig


Wok of pan.


Thaise viscurry
Thaise viscurry
Thaise viscurry
Thaise viscurry
Thaise viscurry

in de wok

in de wok
Thaise Viscurry
Thaise Viscurry

Makkelijk zacht-romig currygerecht, met een pittige ondertoon.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm wat olijfolie in de pan en bak hierin de groenten en de geperste knoflook eventjes aan. Voeg de kokosmelk en de currypasta toe en breng dit zachtjes aan de kook. Snijd de vis in stukjes en voeg deze toe. Breng op smaak met limoensap, zout, Thaise vissaus en suiker. Laat alles circa 10 minuten zachtjes doorkoken, tot de vis gaar is.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Heerlijk met witte (pandan)rijst en thaise zoetzure komkommer (zie recept van studentculinair, die favoriet staat op mijn pagina).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van myrasimone


Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van myrasimone
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top