1. Home
  2. Recepten
  3. Regionale keuken
  4. Losserse aniesbeschutkes

Losserse aniesbeschutkes

  • Regionaal, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-04-2002

Ingrediënten


Anijs brood,
Anijszaad,
Poedersuiker,
Boter



Beschuitjes met anijs

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij het brood in dunne plakjes.
Dun besmeren met boter.
Bestrooien met poedersuiker en anijszaad.
Hard gebakken in de oven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van enschedese_krekkels


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van enschedese_krekkels
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top