Vis-Groenteragout met Schelpjes Macaroni
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Van:
"helene"
Ingrediënten
400 gr. kabeljauwfilet ( diepvries)1 ui
1courgette
1 prei
4 tomaten
zout, peper, bieslook
300 gr. schelpjes macaronie
25 gr. boter
150 gr. doperwten (diepvries)
1 teentje knoflook
1 blikje selderij creme soep
1 bekertje creme fraise
1 dl droge witte wijn
halve eetl. citroensap
2 eetl. dille (diepvries)
Bereidingswijze
Kabeljauw iets laten ontdooien.
Macaroni gaar koken.
Ui, courgette, prei en knoflook in olie fruiten.
Doperwten, selderijsoep creme fraise en wijn toevoegen.Saus aan de kook brengen.
Kabeljauw in blokjes snijden en toevoegen aan de saus.
Gaar laten worden.
Op smaak brengen met de kruiden en citroensap.
Tomaten kleinsnijden en met zout en peper een salade van maken.
Saus en macaroni en salade apart serveren.