Vis-Groenteragout met Schelpjes Macaroni

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Van:
"helene"

Deel dit recept

Ingrediënten
400 gr. kabeljauwfilet ( diepvries)
1 ui
1courgette
1 prei
4 tomaten
zout, peper, bieslook
300 gr. schelpjes macaronie
25 gr. boter
150 gr. doperwten (diepvries)
1 teentje knoflook
1 blikje selderij creme soep
1 bekertje creme fraise
1 dl droge witte wijn
halve eetl. citroensap
2 eetl. dille (diepvries)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kabeljauw iets laten ontdooien.
Macaroni gaar koken.
Ui, courgette, prei en knoflook in olie fruiten.
Doperwten, selderijsoep creme fraise en wijn toevoegen.Saus aan de kook brengen.
Kabeljauw in blokjes snijden en toevoegen aan de saus.
Gaar laten worden.
Op smaak brengen met de kruiden en citroensap.
Tomaten kleinsnijden en met zout en peper een salade van maken.
Saus en macaroni en salade apart serveren.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

llheks avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten