1. Home
  2. Recepten
  3. bolletjes gevuld met wortel-geitenkaassalade

bolletjes gevuld met wortel-geitenkaassalade

  •  , Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-04-2002

Ingrediënten 2 personen


2 harde bruine bolletjes, 2 harde witte bolletjes, 4 el. sladressing naturel (AH), 1 el. vloeibare honing, 150g zachte geitenkaas, 3-4 el. rozijnen, 1 bakje wortelrauwkost (150g), 3 el. garoosterd sesamzaad (zonnatura).



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Van boletjes kapjes afsnijden. Bolletjes uithollen tot op ca. 2cm. van de rand. In kom sladressing met honing tot sausje kloppen. Geitenkaas door sausje scheppen. Rozijnen, rauwkost en sesamzaad erdoor mengen. Bolletjes hoog opvullen met wortel-geitenkaassalade. Kapjes schuin op de bolletjes zetten. Op twee bordjes elk een wit en een bruin bolletje zetten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joska64


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joska64
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top