HOGAARSE HAMROLLETJES

  • Hongaars, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-04-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-4 eieren
-5 eetl. bulgaarse yoghurt of zure room
-100gr. fijn gesneden rauwe ham
-2 eetl. bloem
-3 eetl. parmezaan
-boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

de eieren scheiden en de wit van de eieren eventueel met een snufje zout stijf kloppen.
dan 3 eidooiers, de parmezaan,2 eetl.yoghurt en de bloem toevoegen en alles tot een glad beslag kloppen.
boter in een koekepan smelten en daarna van het beslag een ommelet bakken (kunnen ook meer).
de ommelet op een een met een parmezaans bestrooide plank leggen.
de fijn gesneden ham, 1 eidooier en 3 eetl. yoghurt met elkaar op klopppen.
hiermee de ommelet gelijkmatig bestrijken.
de ommeletten oprollen en in vingerdikke plakjes snijden.

Serveertip

serveer heet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten