1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. HOGAARSE HAMROLLETJES

HOGAARSE HAMROLLETJES

Door: kruize95

  • Hongaars, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-04-2002

Ingrediënten 4 personen


-4 eieren
-5 eetl. bulgaarse yoghurt of zure room
-100gr. fijn gesneden rauwe ham
-2 eetl. bloem
-3 eetl. parmezaan
-boter



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De eieren scheiden en de wit van de eieren eventueel met een snufje zout stijf kloppen.
dan 3 eidooiers, de parmezaan,2 eetl.yoghurt en de bloem toevoegen en alles tot een glad beslag kloppen.
boter in een koekepan smelten en daarna van het beslag een ommelet bakken (kunnen ook meer).
de ommelet op een een met een parmezaans bestrooide plank leggen.
de fijn gesneden ham, 1 eidooier en 3 eetl. yoghurt met elkaar op klopppen.
hiermee de ommelet gelijkmatig bestrijken.
de ommeletten oprollen en in vingerdikke plakjes snijden.

Serveertip

Serveer heet



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruize95
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top