Gehaktballen uit Frankrijk

  • Frans, Bijgerecht
  • 20-30 min.


Farci du Lauragais a la poele

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen

  • 1 ui, fijngesneden

  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden

  • 1 theelepel tijm

  • 1 eetlepel fijngesneden bieslook

  • zout en peper naar smaak

  • boter of margarine
  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
    koekenpan, braadpan

    Voorbereiding

    Spek, gehakt, broodkruim/paneermeel/beschuitkruim, ui, knoflook, tijm, bieslook, zout en peper mengen.
    5 gehaktballen draaien.

    Bereidingswijze

    Boter verhitten en gehaktballen in 15-20 minuten bakken en gaar stoven.
    Lek voor de jus de laatste minuten er 1 in stukken gesneden tomaat bij.

    Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    recepten_van_omalidy avatar
    recepten_van_omalidy

    Kooktip!

    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Doorsturen

    Home Recepten