1. Home
  2. Recepten
  3. Gebakken zalmforel

Gebakken zalmforel

Door: viske___

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-04-2002

Ingrediënten


1 zalmforel of 2 zalmforelfilets
olijfolie, om de vis te bakken
peper en zout
citroensap
4 eetl visfond en / of witte wijn



Slank & Snel, de fast cuisine van Michel Montignac,Voor 2 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de vis(filets) met zout en peper en
sprenkel er een beetje citroensap over.
Verhit de olie in de pan en bak daarin de vis
lichtbruin en gaar. Bak de visfilets niet te lang,
ze worden snel droog.
Schep de vis uit de pan en houd hem warm op
voorverwarmde borden.
Schenk de fond en/of witte wijn in de pan en roer
daarmee de bakresten los van de bodem van de pan en
laat de saus iets indikken.
Serveer deze saus apart bij de vis.

Serveertip

In fase 2 kunt u de vis ook met een eetlepel
geroosterde amandelsnippers bestrooien.

Serveer bij dit gerecht: Broccoli gebakken



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top