1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Blini?s met zalmeitjes en zure room

Blini?s met zalmeitjes en zure room

Door: bimmel

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-04-2002

Ingrediënten 20 personen


200 gr. poffertjesmix,
1 theelepel suiker,
3 eetlepels olie,
2 hardgekookte eieren,
100 gr. gerookte zalmsnippers,
2 eetlepels fijngeknipt bieslook,
1 bakje verse roomkaas met sjalot,
2 eetlepels melk,
vers gemalen peper.


Verder heb je nodig


Koekenpan,


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak een beslag van de mix, 3 dl. water, de suiker en de olie.

Bereidingswijze

Bak in een koekenpan met anti-aanbaklaag kleine pannekoekjes van ca. 7 cm. doorsnede en laat ze afkoelen. Hak de eieren en de zalm fijn en roer ze met het bieslook, de kaas, de melk en wat peper door elkaar. Schep op elke blini een lepel van dit mengsel en garneer eventueel met sprietjes bieslook.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top