Russische Garnalenstoofpot
- Russisch, Feestmaaltijd
- 30-60 min.
- Geplaatst op 09-04-2002
Lekkere maar magere maaltijd
Ingrediënten 4 personen
700 gram gepelde garnalen,liefst bevroren,1 ui,?dl.olie,1blikje hele tomaten,2dl.witte wijn,1bosje bieslook,1th.l.oregano,1tl.zout,?tl.peper,150.gram griekse kaas.Benodigdheden
panVoorbereiding
De ui fijn snipperen,de bieslook fijnsnijden.
Bereidingswijze
Bak de ui zachtjes in een paar minuten,Voeg de tomaten,de wijn,de bieslook en de kruiden toe.Laat dit alles koken tot de mix lekker dik wordt.Doe de garnalen erbij en de in blokjes gesneden kaas.Laat dit nog 2 min. doorsudderen.
Serveertip
Serveer de stoofpot met stokbrood,en salade.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties