Russische Garnalenstoofpot

  • Russisch, Feestmaaltijd
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-04-2002

Lekkere maar magere maaltijd

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
700 gram gepelde garnalen,liefst bevroren,1 ui,?dl.olie,1blikje hele tomaten,2dl.witte wijn,1bosje bieslook,1th.l.oregano,1tl.zout,?tl.peper,150.gram griekse kaas.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan

Voorbereiding

De ui fijn snipperen,de bieslook fijnsnijden.

Bereidingswijze

Bak de ui zachtjes in een paar minuten,Voeg de tomaten,de wijn,de bieslook en de kruiden toe.Laat dit alles koken tot de mix lekker dik wordt.Doe de garnalen erbij en de in blokjes gesneden kaas.Laat dit nog 2 min. doorsudderen.

Serveertip

Serveer de stoofpot met stokbrood,en salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten