1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met kip en balsamico-roomsaus

Pasta met kip en balsamico-roomsaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-04-2002

Ingrediënten 2 personen


*3 el olijfolie*1 sjalot, fijngesneden*100 gr champignons, in kwarten*2 el balsamico-azijn*2 el creme fraiche*200 gr gerookte kipfilet, in plakken*250 gr verse tagliatelle(koelvitrine)*zout*2 el pijnboompitten*



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

2 el olie verhitten, sjalot, knoflook en champignons ca. 4 min. zachtjes bakken. Balsamico-azijn erdoor roeren en tot helft laten inkoken. Creme fraiche en kipfilet toevoegen en saus op laag vuur warm houden. Tagliatelle in ruim water met zout en rest van olijfolie, volgens gebruiksaanwijzingen op verpakking, beetgaar koken. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken, door saus roeren en 1/2 min. doorwarmen. Pijnboompitten in koekenpan lichtbruin roosteren. Tagliatelle over borden verdelen. Pijnboompitten erover strooien.

Serveertip

Lekker met tomaat-salade en brood.
Kcal pp:805.
BRON:TIP



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lenteszomers


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lenteszomers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top