Spaghetti met romige zalmsaus
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Mijn liefste spaghettirecept. Zacht en romig: echt comfort food. Ik heb het zelf bedacht en bij ons is het steeds weer feest als het op tafel komt. Snel klaar, dus als je door-de-week weinig tijd hebt, kun je dit goed maken. De zalm is diepvries: het beste kun je die bij Aldi kopen, goedkoop en goede kwaliteit
Ingrediënten 4 personen
1 pak diepvries-zalm van Aldi, veel knoflook, 100 gram peultjes, 1 grote beker creme fraiche, 1 eetlepel mayonaise, 1 dunne prei, 1 ui, zout en peper, olijfolie, spaghettiBenodigdheden
wokVoorbereiding
Kook de spaghetti al dente: dat luistert zeer nauw!!!
Bereidingswijze
Maak de olie heet en wok daarin alle groenten op hoog vuur. De zalm kun je in de magnetron garen (4 minuten). Als de groenten nog lekker beetgaar zijn, voeg je de knoflook en zout en peper toe. Dan de creme fraiche en mayonaise en de vis (met het aanhangende visvocht). Even doorwarmen. Vervolgens geef je deze saus bij de spaghetti.
Serveertip
Lekker met stokbrood en een frisse tomatensalade