Spaghetti met romige zalmsaus

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Mijn liefste spaghettirecept. Zacht en romig: echt comfort food. Ik heb het zelf bedacht en bij ons is het steeds weer feest als het op tafel komt. Snel klaar, dus als je door-de-week weinig tijd hebt, kun je dit goed maken. De zalm is diepvries: het beste kun je die bij Aldi kopen, goedkoop en goede kwaliteit

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak diepvries-zalm van Aldi, veel knoflook, 100 gram peultjes, 1 grote beker creme fraiche, 1 eetlepel mayonaise, 1 dunne prei, 1 ui, zout en peper, olijfolie, spaghetti
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok

Voorbereiding

Kook de spaghetti al dente: dat luistert zeer nauw!!!

Bereidingswijze

Maak de olie heet en wok daarin alle groenten op hoog vuur. De zalm kun je in de magnetron garen (4 minuten). Als de groenten nog lekker beetgaar zijn, voeg je de knoflook en zout en peper toe. Dan de creme fraiche en mayonaise en de vis (met het aanhangende visvocht). Even doorwarmen. Vervolgens geef je deze saus bij de spaghetti.

Serveertip

Lekker met stokbrood en een frisse tomatensalade

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

saartje___ avatar
saartje___

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten