1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. zoete macaroni

zoete macaroni

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-04-2002

Ingrediënten 4 personen


500 gram kipgehakt
1 appel Jonagold
een klein blikje ananas
1 ui
2 blokjes tuinkruidenbouillon
gele basterdsuiker (naar smaak)
1 blikje tomatenpuree
theelepel kerrie
ongeveer 50 gram rozijnen
een pak macaroni



Heerlijk, zoet, fruitig, kortom: mmm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gehakt rul bakken, uitje toevoegen, appel en ananas in kleine stukjes erbij doen. Het blikje tomatenpuree erdoor, de kerrie. 1/2 liter water aan de kook brengen en de 2 blokjes tuinkruidenbouillon erin oplossen, bij het gehaktmengsel indoen, de gewassen rozijntjes erbij, suiker naar smaak toevoegen. Macaroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing en bij het gehakt doen.
Eet smakelijk!

Serveertip

Niks bij nodig, is zo al heerlijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjanp23


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjanp23
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top