Lekker als voorafje
- Turks, Voorgerecht
- 20-30 min.
Ingrediënten
Bloem 250 gram EidooierZout 5 gram Gepelde sesam
Gist 15 gram
water ca.130 gram
Benodigdheden
Grote komRolstok
kwast(je)
Stuifbloem
Voorbereiding
Van bloem,zout,gist en water een deegje kneden.(Lekker soepel) Dit afgedekt in de koelkast bewaren. Het deeg minimaal 1 dag van tevoren maken!
Bereidingswijze
Stuk deeg van het al gemaakte deeg afhalen,en op een met bloem bestoven aanrecht
uitrollen. LET OP,je mag niet hard op het deeg rollen.
deeg lapje met eidooier bestrijken. Sesam erover strooien.
In een voorverwarmde oven van 225?C 4-8 min.bakken
Serveertip
Beetje knoflook Kruidenboter.
Goed glas wijn of lekker biertje.