Lekker als voorafje

  • Turks, Voorgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
Bloem 250 gram Eidooier
Zout 5 gram Gepelde sesam
Gist 15 gram
water ca.130 gram
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote kom
Rolstok
kwast(je)
Stuifbloem

Voorbereiding

Van bloem,zout,gist en water een deegje kneden.(Lekker soepel) Dit afgedekt in de koelkast bewaren. Het deeg minimaal 1 dag van tevoren maken!

Bereidingswijze

Stuk deeg van het al gemaakte deeg afhalen,en op een met bloem bestoven aanrecht
uitrollen. LET OP,je mag niet hard op het deeg rollen.
deeg lapje met eidooier bestrijken. Sesam erover strooien.
In een voorverwarmde oven van 225?C 4-8 min.bakken

Serveertip

Beetje knoflook Kruidenboter.
Goed glas wijn of lekker biertje.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sander30 avatar
sander30

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten