1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. asperges a la flamande

asperges a la flamande

Door: kippenshit

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-04-2002

Ingrediënten 4 personen


1 kg asperges.
8 hard gekookte eieren .
80 gr boter.
zout/peper
nootmuskaat







Lijkt me frans maar met hollandse eieren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de verwarmde asperges uitlekken en schik ze op een verwarmde schaal.
halveer de eieren en haal de dooiers er uit .
prak het eigeel met een vork fijn en vermeng met de iets afgekoelde gesmolte boeter.
breng het mengsel op smaak met de zout ,peper en de nootmuskaat

Bereidingswijze

Hak het ei wit heel fijn .
breng nu een laag eigeel op de asperges en strooi het eiwit er overheen

Serveertip

Nieuwe gebakken aardappeltjes en rauwe ham smaken hier uitstekend bij



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kippenshit
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top