Kerrieburger

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui, 7 eetl. paneermeel, 2 eieren, 400 g gehakt, 2 eetl. yoghurt, zout, peper, 1? theel. kerriepoeder, 3 eetl. boter of margarine.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De ui pellen en fijnsnipperen.
In een diep bord 4 eetl. paneermeel strooien.
In een ander diep bord 1 ei losroeren.
In een kom het gehakt vermengen met ui, ei, yoghurt, 3 eetl. paneermeel, zout, peper en kerriepoeder.
Vorm van dit gehaktmengsel 4 platte schijven.
Elke schijf eerst door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel wentelen.

Bereidingswijze

In een koekenpan boter verhitten.
De kerrieburgers aan beide zijden in &plusmn 15 min. goudbruin en gaar bakken.

Serveertip

Lekker met bloemkool.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

remy85 avatar
remy85

Doorsturen

Home Recepten