Geroosterde paprika's met geitenkaas en honing

  • Voorgerecht
  • 30-60 min.

Heerlijk als voor- of bijgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 rode paprika's; 2 gele paprika's; 200 gr verse geitenkaas, in plakjes; 2 el acacia-honing; 8 toefjes verse oregano of basilicum.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Paprika's eventueel met dunschiller schillen.

Bereidingswijze

Paprika's halveren en zaad en zaadlijsten verwijderen. In elke paprikahelft plak geitenkaas leggen. Honing over geitenkaas druppelen en paprika's in aluminiumfolie verpakken. Paprika's op barbecue leggen (of in hete oven van 220 graden) en ca. 20 min. roosteren. Folie verwijderen en paprika's garneren met oregano of basilicum.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

irener avatar
irener

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten