Wentelteefjes

  • Regionaal, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-04-2002

Een toetje van oud brood, eieren, suiker en kaneel

Deel dit recept

Ingrediënten
1 ei; 25 gr suiker; 1 tl gemalen kaneel; 2,5 dl melk; 10 sneetjes oud witbrood (zonder korst); 50 gr boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ei loskloppen en mengen met suiker, kaneel en melk. Boterhammen schuin doorsnijden en een voor een door eimengsel halen. Brood opstapelen en met eimengsel bedruipen tot het goed doorweekt is. In koekepan klontje boter smelten en boterhammen in ca. 4 min. aan beide kanten goudbruin bakken.

Serveertip

Wentelteefjes warm serveren met extra suiker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten