hachee

  • Nederlands, Bijgerecht
  • > 120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gram ribvlees, 1 kg. uien, 3 laurieblaadjes,2eetl. balsamico azijn,2 thl.suiker, 1 doosje champignons, 1 zakje nasikruiden cayennepeper,zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vlees in blokjes snijden en de uien in ringen, de champignons in plakjes.het vlees met zout, peper en suiker in boter of olie bruin bakken, iets water of bouillon erbij gieten met de azijn en dit 1 uur laten sudderen. dan de uien en de nasi kruiden erbij doen en nog 1 uur laten sudderen, zonodig water of bouillon toevoegen. de champignons de laatste 5 min. mee laten koken.eventueel binden met zetmeel.

Serveertip

lekker met gekookte aardappelen en rode kool.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ini avatar
ini

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten