hachee

  • Nederlands, Bijgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 01-04-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gram ribvlees, 1 kg. uien, 3 laurieblaadjes,2eetl. balsamico azijn,2 thl.suiker, 1 doosje champignons, 1 zakje nasikruiden cayennepeper,zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vlees in blokjes snijden en de uien in ringen, de champignons in plakjes.het vlees met zout, peper en suiker in boter of olie bruin bakken, iets water of bouillon erbij gieten met de azijn en dit 1 uur laten sudderen. dan de uien en de nasi kruiden erbij doen en nog 1 uur laten sudderen, zonodig water of bouillon toevoegen. de champignons de laatste 5 min. mee laten koken.eventueel binden met zetmeel.

Serveertip

lekker met gekookte aardappelen en rode kool.

Laatste reacties

ini avatar
ini 08-04-2002

hai willeke, ik hoop dat mijn recept je goed heeft gesmaakt, het is altijd weer een verrassing hoe een recept uitvalt, en ik hou van experimenteren groetjes ini.

will_s avatar
will_s 02-04-2002

Hoi Ini. ik wil je even laten weten,dat ik dit lekkere recept heb meegenomen. Groetjes willeke.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ini avatar
ini

Doorsturen

Home Recepten