tortilla wraps

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

makkelijk en lekker veggie!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
tortilla wraps (kant en klaar supermarkt), blikje kidneybonen of chilibonen in chilisaus, roerbakgroentemix (o.a. broccoli, maiskolfjes, wortel, paprika van de versafdeling AH) of zelfgesneden groenten, champignons (bakje), 1 grote ui, olie, kaasdip (chipsafdeling in een glazen potje), tortillakruidenmix, texmexkruiden, en evt. kruiden naar keuze
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 520,78 kcal
Koolhydraten 62,50 g
Eiwitten 14,52 g
Vetten 20,84 g
Benodigdheden
wok of grote hapjespan, voor het verwarmen van de tortilla's een magnetron (of oven of koekenpan)

Voorbereiding

Maak de groenten schoon en snijd alles in stukjes (champignons in 4-en, ui grof snipperen). Meng de kruidenmix met water en laat even staan.

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak de ui glazig, voeg de gesneden groenten en mexicaanse kruiden naar wens. Roerbak ca. 5/10 minuten op hoog vuur. Voeg de kruidenmix toe, de uitgelekte kidneybonen of het complete blikje chilibonen en roer goed door, laat ca. 5/10 minuten pruttelen op een laag pitje met het deksel op de pan. Voeg dan het hele potje kaassaus toe en roer goed door.
Verwarm ondertussen de tortilla's en leg ze op 4 borden.
Verdeel het groente/bonenmengsel over de tortilla's, vouw ze dubbel en zet vast met een cocktailprikker.

Serveertip

Serveer met sausjes:
-losgeklopte zure room
-tortillasaus (uit een potje)
-quacomole (kant en klaar van de versafdeling of nog beter zelfgemaakt!)

Lekker met de mexicaanse rijst en een frisse salade.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sandra_db avatar
sandra_db

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten