pastasalade

  • Amerikaans, Salade
  • 20-30 min.

En frisse salade voor in de zomer, zeker bij kinderen gelieft.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
250 spirelli pasta, 50 gr noten (mengeling van hazelnoten, amandelnoten en okernoten), 50 gr pijnboompitten, 1 grote wortel, een doosje van 125 gr fijne erwtjes, 200 gr kaas in blokjes van 1 cm,200 ham blokjes 1 cm, 1 bockworst in schijfjes of doos je zwamworstjes, 2 hard gekookte eitjes, peterselie, bieslook, peper en zout, 250 gr mayonaise moet kijken mag geen droge massa worden.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kookpot voor de pasta, grote slakom, een kom voor de deresing te maken, een foodprossecor.

Voorbereiding

Kook de pasta gaar met wat zout en olijfolie, snij de kaas en ham in blokjes, snij de worstjes in schijfjes, mix de noten half fijn, kuis de wortel en snij in fijne blokjes( eerst in de lengte vier dan in fijne schijfjes), kook de eitjes en plet de eieren dan.

Bereidingswijze

neem een kom doe daar de mayonaise in, voeg er de notenmengeling in de geplete eieren en peper, zout, bieslook en peterselie. meng alles goed ondereen, voeg in de slakom de pasta, kaas en ham blokjes, wortel en erwtjes, de pijnboompitten en de worstjes meng wat ondereen. voeg daar de mayonaisemengeling bij en onderroer het goed. zet het ongeveer 1 uur in de ijskast.

Serveertip

geschikt voor bij de barbeque maar ook gewoon bij koudbuffet.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

naomieke avatar
naomieke

Doorsturen

Home Recepten