Gebraden haantje in chinese saus.

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-03-2002

Zo'n gebraden haantje krijgt ineens een oosters tintje als u er chinese saus en mihoen bij geeft.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 gebraden halve haantjes, 250 gr gesneden prei, 1 zakje Chinese saus, 1 blikje ananasstukjes op licht siroop (nettogewicht 234 gr), 1 1/2 eetlepel bakgember.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Haal de haantjes uit de verpakking en leg ze in een schaal. Verwarm ze, afgedekt, ca 9 minuten op vol vermogen. Haal de haantjes uit de schaal en leg ze op twee borden. Voeg aan het braadvocht de prei toe. Verwarm ze, afgedekt, ca. 2 minuten op vol vermogen. Roer de sauspoeder, 1 dl water, de stukjes ananas met siroop en de bakgember erdoor. Verwarm het gerecht, afgedekt, ca. 3 minuten op vol vermogen. Verdeel de saus over de haantjes.

Opmerking: Bevat per portie 675 - vet 29 g - eiwit 52 g - koohydraten 49 g.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten