1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Curry
  5. Curry rundvlees

Curry rundvlees

  • Multi-cultureel,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 30-03-2002

Ingrediënten 4 personen


550gr.rundvlees in blokjes 200gram geblancheerde snijbonen
zout peper 3 eetl.kerriepoeder cayennepeper0.5theel.gemberpoeder 2eetl.koriander of peterselie
1eetl.wijnazijn
3 flinke tenen knoflook
1verkruimeld laurierblad
2 kardemomzaden(gepeld)
2 uien fijn gesneden
1 pepertje in ringen
2.5dl. volle yoghurt



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het vlees zouten en peperen.Kruiden met de wijnazijn in een kom mengen.Vlees erin en 2 uur op smaak laten komen.De uien in boter glazig bakken.Pepertjes en vlees erbij en het aanbakken.Vocht laten verdampen en daarna de yoghurt erbij.2.5 uur laten stoven dan de snijbonen erdoor.Vlak voor het serveren de koriander of peterselie erover.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van onique


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van onique
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top