spaghetti bolo-veganaise

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-03-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Spaghetti Bolo-Veganaise


250 gr champignons, 400 gr prei, 1 courgette, 4 worteltjes, 1 bakje (= 180 gr) tofu-gehakt, 2 tl Italiaanse kruiden, 2 el sojasaus, 1 tl sambal, 4 el tomatenpuree, olijfolie en 500 gr tricolore spaghetti.

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de gehakte tofu in wat olijfolie en voeg de sambal en wat sojasaus toe. Na /- 5 minuten de tofu in een bakje doen en de in schijfjes gesneden worteltjes in de pan roerbakken. Voeg na enkele minuten de prei toe en nog iets later de in schijfjes en partjes gesneden courgette. Voeg de Italiaanse kruiden en de tomatenpuree toe. (Als je de saus zo te zuur vindt, kun je wat ahornsiroop of rietsuiker toevoegen). Laat het geheel met de tofu nog /- 10 minuten zachtjes pruttelen. Kook inmiddels de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.



Serveertip

Dit recept is afkomstig van Lekker Plant-Aardig, zie de link op mijn pagina.

Laatste reacties

judith_van_der_kroft avatar

Ha die Lealea. Ik kwam via mijn zus Lea op jouw site terecht,en zag dit recept staan en ik vond het er erg lekker uitzien dus.....ik heb hem meegenomen en bij mijn Favorieten neergezet.Je hebt een leuke pagina en twee schatten van kinderen waar je heel trots op mag wezen.Groetjes van judith.van.der.kroft

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten