pasta met romige tonijn

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-03-2002


Zacht van smaak en snel klaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram pasta (een wat grotere soort, strikjes of spiralen); 2 uien; 3 eetlepels olijfolie; 450 gram doperwtjes extra fijn (diepvries); 2 blikjes tonijn op water; 100 ml koksroom; zout en peper; 2 bosuitjes.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. In braadpan olijfolie verhitten. Uien ca. 2 minuten fruiten. Doperwten toevoegen en ca. 4 minuten laten meeverwarmen. Tonijn laten uitlekken.
Tonijn door doperwten en uien scheppen. Koksroom toevoegen en geheel zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Pasta door de saus scheppen. Garneren met bosui.

Laatste reacties

wilma_hoeve avatar
wilma_hoeve 03-06-2002

Erg lekker en super makkelijk! Staat favoriet! Groet, Wilma

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten