Knolselderijsalade

  • Nederlands, Salade
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
Knolselderij, mayonaise, yoghurt, mosterd, citroensap, kruidenzout, fruit, rozijnen en geroosterde noten of pijnboompitten.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Blancheer in reepjes gesneden knolselderij in kokend water met zout. Laat in zeef goed uitlekken. Meng een dressing van mayonaise, yoghurt, mosterd, citroensap en kruidenzout en schep deze goed door de knolselderij-reepjes. Meng stukjes fruit, rozijnen en geroosterde noten of pijnboompitten door de salade.
Voor liefhebbers van rauwkost is het aan te bevelen de knolselderij niet te blancheren, maar grof geraspt te mengen met de dressing, het fruit en de nootjes.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

defrens avatar
defrens

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten