1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. mexicaanse salade

mexicaanse salade

  • Mexicaans, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-03-2002

Ingrediënten 10 personen


1,5 kg aardappelen, 1 blik kidneybonen, 1 blik wortelen & doperwten, klein blikje mais, pond gehakt, klein potje zilveruitjes, 4 dikke augurken, 2 dikke uien, 4 eieren, bakje vleessalade, 1 plak boterhamworst, tabasco, emmer mayonaise, fles chili-saus, peper, zout.


Verder heb je nodig


Grote pan of schaal


Een heerlijke frisse salade voor BBQ, gourmet of verjaardag

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze met het zout tot ze halfgaar zijn. Giet ze af in een vergiet en laat het afkoelen.
Kook de eieren gaar (hard)
Bak het gehakt aan totdat het bruin en rul is.
Snijd de zilveruitjes, augurken, uien en boterhamworst in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Doe de zilveruitjes,augurken,uien en boterhamworst in een bak of grote schaal.
Voeg daar de kidney-bonen,wortels & doperwten, mais en vleessalade aan toe.
Voeg nu ook het aangebakte gehakt en de gekookte eieren toe.
Roer dit alles goed door elkaar en voeg peper en tabasco naar eigen smaak toe.
Voeg de mayonaise en chilli-saus naar eigen inzicht toe.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harschu


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harschu
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top