Goudsbloem Pudding

  • Nagerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 27-03-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
* handvol goudsbloem bladeren
* 125 gr bloem
* 125 gr broodkruim
* 5 ml bakpoeder
* 2,5 ml zout
* 125 gr fijngehakt niervet
* 60 gr suiker
* 150 ml melk
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Goudsbloempudding


Meng de droge ingredienten in een kom. Voeg al roerend melk toe tot een
zachte substantie is gevormd. Doe die in een ingevette vorm en stoom hem in
ten minste 2 uur gaar. Serveer met een zoete saus.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

anneliendeceuninck avatar
anneliendeceuninck 25-09-2005

Ik wil dit recept wel eens uitproberen maar zijn het de bloemblaadjes of de groene blaadjes van de plant die je nodig hebt?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten