1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. gepofte aardappelen

gepofte aardappelen

Door: marjolijn123

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-03-2002

Ingrediënten 4 personen


Voor de gepofte aardappelen;
aardappelen
Voor vulling 1;Paprika, theeworstje, bieslook,1 el room, klein beetje geklopt ei, zout en peper.
Voor vulling 2; 1 uitje, tomatenpuree, 1 el room, klein beetje geklopt ei, bacon, zout en peper.
Voor vulling 3; Beetje soepgroenten,1 el room, 1 teentje knoflook, klein beetje geklopt ei, zout en peper.


Verder heb je nodig


Borsteltje
aluminiumfolie
Spuitzak.


Met 3 soorten vulling

Ontdek meer:

Voorbereiding


vulling 1; paprika 2 min. blancheren en klein snijden. Ei kloppen.
Vulling 2; uitje snipperen en fruiten. Ei kloppen.
Vulling 3;Knoflook fijnhakken en samen met de soepgroenten fruiten. Ei kloppen.

Bereidingswijze


Oven aanzetten op 200 graden. Aardappelen schoon borstelen en in folie pakken en voor 45 min. in de oven doen. De gekozen vulling fijn prakken en in een spuitzak doen.
Als de aardappelen uit de oven komen, uit hollen en met de spuitzak de vulling erin doen. Nu de aardappelen nog 15 min. terug in de oven. Eet smakelijk.

Serveertip

Je kan evt. de laatste paar minuten er nog wat kaas over strooien.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjolijn123
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top